TermicGAS Finançament al 0% d'interès en compra i instal·lació de calderes, calefacció, refrigeració i climatització

Finançament al 0% d’interès en compra i instal·lació de calderes, calefacció, refrigeració i climatització

Beneficis del finançament al 0% d’interès

El financiament al 0% d’interès és una opció excepcional per a la compra i instal·lació de calderes, calefacció, refrigeració i climatització. Aquesta oferta permet als clients pagar el cost total dels equips i serveis al llarg del temps, sense haver de preocupar-se pels càrrecs addicionals dels interessos.

Estalviar en costos

Amb aquesta alternativa, tant particulars com empreses poden actualitzar i modernitzar els seus sistemes de climatització, gaudint de les últimes tecnologies i del màxim confort sense haver de realitzar una gran inversió inicial.

Promoure la sostenibilitat

El finançament al 0% d’interès ajuda a promoure la utilització d’equips més eficients i respectuosos amb el medi ambient, optimitzant el consum energètic i estalviant diners a llarg termini.

sustainable clean energy

Com funciona el finançament al 0% d’interès

Requisits i sol·licitud

Per accedir al finançament al 0% d’interès, els clients hauran de complir amb certes condicions. La sol·licitud es realitza a través de la companyia que ofereix el servei o el producte, i pot incloure la presentació de documents com identificació, comprovants d’ingressos i altres.

Durada i quotes

El període de finançament pot variar segons les necessitats i preferències del client. Les quotes mensuals es calculen dividint el cost total del producte o servei pel nombre de mesos acordats per al finançament.

Actua ara! Aprofita el finançament al 0% d’interès

No deixis passar aquesta oportunitat única! Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació per a la compra i instal·lació de calderes, calefacció, refrigeració i climatització. El nostre equip d’experts està disposat a ajudar-te a trobar la millor solució per a les teves necessitats i t’assessorarà en el procés de sol·licitud.

No esperis més! Millora el teu confort i contribueix al medi ambient amb la nostra oferta de finançament al 0% d’interès. Estarem encantats d’atendre’t i ajudar-te a fer realitat els teus projectes.

Dona despreocupada prenent cafè i gaudint de la calefacció d'alta eficiència instal·lada per TermicGAS gràcies al finançament del 0%.

Desplaça cap amunt