Manteniment de calderes

Per al perfecte funcionament de la seva caldera , sistema de calefacció i aigua calenta sanitària.   Resulta de gran importància el compliment de les revisions obligatòries per la seva pròpia seguretat. Una mala combustió de la caldera pot provocar accidents a més d’un consum elevat d’energia. Eviti imprevistos  i despeses de reparació. Redueix el risc d’avaria en la caldera fins a un 90% de possibilitat.

Aquesta revisió obligatòria, ha de fer-la una empresa certificada, que ha d’emetre un certificat a l’usuari (client) i ha de conservar durant un període de 5 anys.

Per motius de seguretat és recomanable, que es realitzi una revisió anual per netejar els cremadors i controlar tots els sistemes de seguretat de la instal·lació.
Una comprovació o revisió preventiva de la seva instal·lació receptora de gas, la neteja de la seva caldera de gas, es fa necessària, per evitar futures avaries, reduir el consum de combustible fins a un 30% i reduir les emissions nocives de CO a l’atmosfera i al local on es troba instal·lada la nostra caldera.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt