Bomba de Calor

Mantenir un habitatge fresc a l’estiu i calent a l’hivern pot convertir-se en una complicació o no depenent del sistema triat per a cada època de l’any. La possibilitat de tenir en un sol aparell el sistema de calefacció i de refrigeració és una de les millors solucions que existeixen avui en dia al mercat.

Els aparells d’aire condicionat dotats de bomba de calor ofereixen nombrosos avantatges tant per la facilitat d’ús com per l’eficiència, mantenir un habitatge fresc a l’estiu i calent a l’hivern pot convertir-se en una complicació o no, depenent del sistema triat per a cada època de l’any. Un dels seus avantatges és que no necessiten cap tipus de canvi per passar de refredar un habitatge a escalfar-lo, és a dir, que són equips reversibles.

Mantenir un habitatge fresc a l’estiu i calent a l’hivern pot convertir-se en una complicació o no depenent del sistema triat per a cada època de l’any. La possibilitat de tenir en un sol aparell el sistema de calefacció i de refrigeració és una de les millors solucions que existeixen avui en dia al mercat.

Els aparells d’aire condicionat dotats de bomba de calor ofereixen nombrosos avantatges tant per la facilitat d’ús com per l’eficiència, mantenir un habitatge fresc a l’estiu i calent a l’hivern pot convertir-se en una complicació o no, depenent del sistema triat per a cada època de l’any. Un dels seus avantatges és que no necessiten cap tipus de canvi per passar de refredar un habitatge a escalfar-lo, és a dir, que són equips reversibles.

Un dels seus inconvenients és que necessiten dues unitats, una interior i altre exterior, per al seu funcionament.

Altre dels seus avantatges és el denominat sistema inverter, que contribueix a reduir fins a un 30% la despesa energètica necessària per escalfar un habitatge. Els models d’aparells de bomba de calor que disposen d’aquest sistema són molt més eficients que d’altres sistemes calefactors.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt