Consell perquè la teva llar estigui fresca a l’estiu

L’aparició del bon temps comporta normalment d’una pujada de les temperatures, que fa que l’estància a la nostra llar,  es faci incòmoda  durant certes hores del dia, sobre tot al  migdiada o per poder dormir a les nits sense passar calor.

Per aquest motiu recorrem a diferents trucs per tenir la teva llar fresca a l’estiu.

L’opció més triada per no passar calor dins de casa,  és instal·lar un aparell d’aire condicionat.

  • L’oferta és molt àmplia i hem de tenir cura a l’hora de triar l’aparell que més s’ajusti a les nostres necessitats (pressupost, habitacions, característiques, etc).  No obstant això, si no pots permetre’t fer aquest desemborsament econòmic o comptes amb un ja instal·lat en el teu habitatge però no vols tenir-ho encès tantes hores, hi ha una sèrie de consells per tenir la teva llar fresca a l’estiu.

Un dels primers consells es, tancar les cortines i baixar les persianes durant el dia, especialment en les hores centrals.

A la nit, obre les finestres per ventilar la casa i que circuli la major quantitat de corrent possible.

Baixar els tendals als matins per evitar l’entrada directa de sol a casa, i recollir-los a la nit quan les temperatures siguin més elevades.

Quan tinguis posat l’aire condicionat, tanca les finestres i les portes de l’habitació per evitar que el fred vagi a altres zones de la casa.
Les plantes poden ajudar a refrescar la teva llar, sobretot si compten amb fulles verdes i grans. Per incrementar aquesta sensació, prova a polvoritzar aigua sobre elles per obtenir una sensació de frescor al moment.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt