Consells aire acondicionat per aquest Estiu

Si tenim un aparell d’aire condicionat instal·lat, o hem decidit comprar-ne un de cara al proper estiu, hem de trobar l’ajust perfecte de la temperatura per no afectara la nostra salut , economia i ser respectuós amb el medi ambient.

Per treure el màxim partit al nostre aparell, la temperatura programada no ha de superar els 12 graus de diferència amb la temperatura exterior. En la majoria dels casos, uns 24 o 25 graus centígrads són més que suficients per sentir-nos còmodes a una temperatura agradable. Pot ser que quan encens l’aire, aquesta temperatura et sembla una mica elevada, però es recomanable per evitar un canvi brusc, el teucos porta la calor del carrer i necessita un temps per aclimatar-se. Segur que al cap d’uns minuts et sentiràs perfectament.

Un altre opció es disposar d’un sistema de control remot o programador per trobar-nos la casa a la temperatura desitjada .

El fet de ficar en marxa l’aire condicionat és perquè fa calor en l’exterior, i en aquestes dates portem roba lleugera . No té molt de sentit programar l’aire de casa a 18 graus i posar-nos una jaqueta. És una despesa inútil de diners i energia, a més d’un risc per a la nostra salut.

Així dons a tenir en compte, la propera vegada que encenguis l’aire condicionat, prova a posar-ho a 24 o 25 graus centígrads. La teva salut, la teva butxaca i el medi ambient t’ho agrairan.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt